Colors: Purple Color

Oldeholtpade beschikt over een openbare basisschool, twee (eet)cafés, een kerk, een evenemententerrein, ijsbaan, speelveldjes voor de jeugd en openbaar vervoer.

Lees meer...

't Anlopien bevindt zich in het centrum van het dorp, nabij camping en evenemententerrein. Het gebouw is gerealiseerd met steun van de dorpsbewoners en bewoners uit de omgeving.

Lees meer...

De kleine, rustige camping “Oldeholtpade” ligt aan de rand van het gelijknamige dorp, in de nabijheid van het natuurgebied "De Lindevallei". De camping heeft 15 standplaatsen, die allemaal zijn voorzien van elektriciteit.

Lees meer...

Basisschool De Striepe staat aan de Hoofdweg in Oldeholtpade en is een school met ongeveer 80 leerlingen. De School heeft een belangrijke functie in het dorp en omgeving.

Lees meer...

 

De monumentale kerk van Oldeholtpade behoort tot de Protestantse Gemeente Ter Holten. Deze gemeente is als PKN gemeente ontstaan uit de fusie van de Hervormde gemeenten Oldeholtpade/Nijeholtpade en Oldeholtwolde/Ter Idzard.

Lees meer...

Rondom Oldeholtpade liggen drie wandeltochten uitgezet door de vereniging van Plaatselijk Belang Oldeholtpade en gaan zowel over verharde wegen alsook over zandpaden. Deze wandeltochten door en rond het dorp Oldeholtpade tonen u het karakteristieke landschap van de Stellingwerven in volle glorie.

Lees meer...